4 VÝHODY, KTORÉ PRINÁŠA VLASTNÁ VÝROBA MYDLA

Pohrávate sa s myšlienkou, že by ste si skúsili vyrobiť vlastné mydlo? Výroba mydla v sebe ukrýva niekoľko úžasných benefitov, a tie najdôležitejšie Vám predstavíme v dnešnom článku.

Ručne vyrobené mydlo s kvetinkami 

1.) JEDINEČNÝ DARČEK

Vyrobené mydielko od Vás predstavuje darček na každú príležitosť. Je vhodné k narodeninám, na Vianoce či ako súčasť akejkoľvek výnimočnej udalosti. Navyše, dotyčný, ktorý bude obdarovaný, dostane darček, ktorý je ručne vyrobený od Vás, a to sa vždy najviac cení. V prípade, že chcete obdarovať blízku osobu naozaj originálnym darčekom ale netrúfate si na výrobu mydla sami, máme pre Vás výborné riešenie. Môžete si vybrať jednu z našich sád na výrobu mydla alebo darčekový poukaz v uvedenej cenovej hodnote.

2.) INGREDIENCIE PODĽA VLASTNEJ PREFERENCIE

Výroba mydla je výborná v tom, že môžete použiť len tie ingrediencie, ktoré sami chcete. Taktiež môžete prispôsobiť tvar, veľkosť, vôňu a farbu mydla. Súčasťou mydla môžu byť esenciálne oleje, ktorých výber je naozaj široký.

Na výrobu mydla môžete použiť formičky rôznych tvarov a veľkostí

3.) KVALITNE STRÁVENÝ VOĽNÝ ČAS

Neviete aký program vymyslieť pre deti v rámci voľnočasovej aktivity? Výroba vlastného mydla je najlepší možný spôsob. Nielenže si užijete spoločne strávenú chvíľu ale rozvíjate aj kreativitu, jemnú motoriku a originalitu detí a samozrejme aj dospelých. Z mydlovej hmoty je možné vyrobiť za pomoci najrôznejších formičiek a mydlových hmôt odlišné tvary a dizajn.

4.) DEKORÁCIE, KTORÉ VYZDOBIA VÁŠ DOM

Domáce mydlá sa vyznačujú ešte jednou zaujímavou vlastnosťou, a tou je estetickosť. Môžu slúžiť ako závesné dekorácie do skrine, ktoré zároveň dodajú celému priestoru vôňu čistoty. K obľúbeným dekoráciám z mydiel zaraďujeme aj mydlové kytice. O ich postupe sme napísali aj článok 


  Mydlové kytice patria k obľúbeným dekoráciám z mydiel

Spojte príjemné s užitočným a vyskúšajte si výrobu vlastného mydla u Vás doma. Nepotrebujete nič špeciálne, iba pár základných surovín a pomôcok ako je mydlová hmota, formička, parfum, farba a odstraňovač bubliniek. Mnoho rád, tipov a podrobných návodov ohľadom výroby mydiel a kozmetických produktov nájdete v podobe videií a článkov na našom blogu. A teraz už hurá do tvorenia! 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Sviečky z palmového vosku odlievané v polykarbonátových formách

Viacfarebné maľované šumivky